Isabel De Groote

° 1973-11-06 - Gent
Ondernemingsnummer 0851.622.881

In 1997 behaalde Isabel De Groote met onderscheiding haar diploma Licentiate in de Rechten aan de Universiteit Gent. Hetzelfde jaar studeerde ze gedurende zes maanden (1997) in Italië aan de Rechtsfaculteit van de Universiteit van Bologna.

Onmiddellijk na haar studies aan de Universiteit van Gent, volgde ze een gespecialiseerde opleiding Fiscaal Recht aan de Vrije Universiteit Brussel (1997-98).

Sinds een vijftiental jaar staat ze in de praktijk. Ze kent het verzekeringsrecht in al haar contractuele en extracontractuele aspecten op een draad. Zij is ook onderlegd in het bouwrecht. Evenzeer al hetgeen professionele en bedrijfsaansprakelijkheid betreft, en bedrijfsrisico’s.

In samenwerking met onder meer Story Publishers en Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen gaf ze in het najaar 2011 een seminarie over “Actuele knelpunten in het bouwrecht”.

Op 23 oktober 2012 sprak ze over “Derdenbeslag en executie” (studienamiddag de Juristenclub, Neder-over-Heembeek).

Sinds 1 januari 2001 is ze vennoot van het kantoor. Ze is een uitstekende organisatrice die de opleiding van de medewerkers mee op zich neemt en die door haar begeestering tot een uitstekend team vormt ten dienste van het cliënteel. De geknipte jurist op de juiste plaats.

Ze spreekt, naast het Nederlands en het Engels, Frans.

Wettelijke informatie conform de dienstenwet

isabel.degroote@ingridopdebeeck.be