Welkom

Uw juridische problemen zijn onze zorg. Wij zijn een middelgroot en polyvalent kantoor dat oplossingen biedt in diverse gebieden van het recht.


Het kantoor verleent een “allround” service aan ondernemingen, gericht op zowel het vlak van adviesverlening, onderhandelingen als het voeren van procedures. Neem een kijkje op de pagina van Handels- Economisch en Sociaal Recht om te ontdekken wie van onze advocaten daarin gespecialiseerd zijn.

Evengoed richt het kantoor zich tot privé-cliënteel dat met veel expertise wordt bijgestaan in al de problemen van het Burgerlijk Recht.

Onze interventie in het strafrecht is beperkt en gelinkt aan andere juridische problemen.

Betreffende de rechtstakken Fiscaal Recht, Publiek Recht en Internationaal Recht verwijzen wij naar deze pagina’s die de advocaten aanduiden die deze materies behandelen.


Het geheel van deze problemen wordt op een ervaren en hoogst professionele wijze behandeld.

Ons kantoor bestaat uit een hecht team met gemeenschappelijke waarden: integriteit, inzet, beschikbaarheid, uitmuntendheid, die dagelijks elk lid van het kantoor begeesteren. Elkeen staat ter uwer beschikking om u de beste kwaliteit van service te garanderen.

Ons kantoor onderhoudt geprivilegieerde contacten met gedegen advocatenkantoren in Europa, in het bijzonder Frankrijk en Duitsland.


Ons kantoor is makkelijk te bereiken. Het is centraal gelegen langs de Gentse binnenring, in de onmiddellijke omgeving van het Justitiepaleis.